Št. produktov: 0

 
 

Iskalnik po produktih

 
 
 

content on top

 
 
 

Veterinarji

Zavedamo se, da je v Vašem delovniku težko najti čas za obstransko a vseeno pomembno delo, ki ga je potrebno opraviti v želji, da bo tudi osnovno delo opravljeno brez zapletov.

K temu vsekakor spada nabava zdravil, obvezil, kirurških pripomočkov, vitaminov in prehranskih dodatkov, opreme za ambulante in še bi lahko naštevali.

Prav iz tega razloga je naša naloga in cilj poenostaviti ta del Vašega dela in Vam ponuditi vse kar za nemoteno delo potrebujete na enem mestu.

Vemo, da je paleta materialov, ki jih potrebujete neskončna, a se sproti trudimo dopolnjevat naš spekter tako, da ste lahko pri svojem delu brezskrbni, obenem pa se zmeraj zanesete na nas.

Prav tako se zavedamo, da je tudi cena pomemben dejavnik pri nakupu opreme in potrebnih pripomočkov, a vsekakor ne na račun kvalitete. Tako smo tudi temu področju dali velik poudarek. Naša strokovna skupina vselej bedi nad kvaliteto naših produktov.

Da bi Vam delo še bolj olajšali pa skrbi naša terenska ekipa, ki Vam ob obisku dostavi naročene artikle, lahko pa se za nakup odločite tudi ob obisku našega strokovnega sodelavca v vaši ambulanti kar iz potujoče trgovine.

Veselimo se sodelovanja z Vami, prav tako pa Vas vabimo da nas za kakršne koli informacije pokličete. Vselej Vam bomo z veseljem pomagali.

 

Galerija

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.