Št. produktov: 0

 
 

Iskalnik po produktih

 
 
 

content on top

 
 
 

Živinorejci

Živinorejci

Cene na trgu že dolgo kradejo noči in povzročajo težave vsem živinorejcem. Obenem pa je potrebno po najboljših močeh poskrbeti za živali v hlevu.

Pripravili smo širok spekter prehranskih dodatkov, ki so proizvedeni izključno na naravni osnovi. Izkušnje iz terena kažejo odlične rezultate. S prehranskimi dodatki podjetja TAVET so že več kot dvajset leta zadovoljni živinorejci v več kot tridesetih živinorejsko najmočnejših državah po vsem svetu.

Kot smo že omenili, bi želeli še enkrat izpostaviti, da so naši produkti izdelani izključno na naravni osnovi, kar v današnjem svetu pomeni višjo dodano vrednost.

Ker je skrb za zdrave živali tako naša kakor Vaša in ker se tega zaveda tudi proizvajalec, so produkti podprti s študijami in raziskavami, seveda pa največ pove uporaba v živo.

Da ne bomo govorili samo o produktih, bi radi omenili, da se za Vas vsakodnevno trudimo izposlovati najboljše cene. Obenem pa poskrbimo, da Vam produkte dostavimo na Vaš naslov ob dogovorjenem času.

Verjamemo, da je Vaš cilj imeti zdrave živali z najnižjimi stroški. Vsekakor pa hkrati razmisliti o tem, da je preventiva zmeraj boljša od zdravljenja.

Pokličite, obiskali Vas bomo ali Vam svetovali v telefonskem razgovoru in skupaj bomo pripeljali vaše živali do zdrave in hitre rasti.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.